Workshop Omgaan met Prikkels

Workshop Omgaan met Prikkels

Zondag 12 september 2021

De start van een nieuw seizoen werk, school en studie kan overweldigend zijn. Zeker na een periode van minder doen, minder mensen om je heen en minder activiteiten in je vrije tijd.


Hoe zorg je ervoor dat je:

* je energie niet verliest in het contact met anderen 

* makkelijker kunt omgaan met de onzekerheden van deze tijd

* jezelf blijft 

Vaak word gedacht dat je jezelf het beste kunt beschermen door te verharden: stelling te nemen, een pantser om jezelf heen te bouwen. Of juist door je terug te trekken, alleen met mensen om te gaan die hetzelfde zijn als jij, in je eigen bubbel, geen nieuws meer te luisteren en de buitenwereld buiten te sluiten. 


Maar er zijn zoveel meer manieren om open in het leven te blijven staan: mee te bewegen en toch bij jezelf te blijven. 


Dru Yoga biedt daartoe een uitstekend aanknopingspunt. We starten deze ochtend met je lichaam en je ademhaling als twee belangrijke ankers. Ook werken we met energetische oefeningen vanuit de Dru Meditatie. Tot slot gaan we in op hele praktische, kleine veranderingen die je gedurende de dag kunt aanbrengen (in kleding, opstelling en voeding). 

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die zich weleens moe voelt na een werkdag, familiebezoek of andere activiteiten.

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 12 september 2021 van 10 tot 12 uur in De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt, een grote, hoge zaal met voldoende ventilatie. 

Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal,of Rocking Chair. Mocht je dat te druk vinden ;) dan kun je ook een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten of het Griftpark. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.

Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, Kosten bedragen € 30 per persoon of 2 lessen van je lescyclus (als je bent ingeschreven als cursist). Dit is inclusief een handout.

Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor deze workshop!

0