Workshop off-line leven

Zondag 31 oktober, Utrecht

Wil jij minder op je scherm kijken en meer off-line leven? Misschien heb je dat al eens een tijdje geprobeerd: alleen online zijn binnen vastgestelde uren of dagen. Bepaalde social media accounts alleen op je pc gebruiken. Niet meer reageren op posts die je triggeren.


En wellicht heb je daarna gemerkt dat je na verloop van tijd weer in oude routines vervalt, terug bij af bent. Je net iets te vaak automatisch dat telefoontje pakt. En na een tijdje scrollen alleen maar moeier en rustelozer bent geworden. Niet vervuld of geinspireerd.


Is online zijn nu eenmaal nodig in deze tijd? Of is het een slechte gewoonte, misschien zelfs een verslaving? Moet je helemaal stoppen of kun je doseren? En wat te doen bij een ‘’relapse’’?


In deze ochtend besteden we aandacht aan verschillende manieren om je bewust te worden van gewoontes, ze eerst te accepteren en daarna duurzaam te veranderen.


We werken met inzichten en technieken uit de yoga, mindfulness en verslavingszorg.


Ik geef deze workshop vanuit mijn persoonlijke ervaringen met duurzaam veranderen en als Dru Yoga en meditatiedocent.


Voor wie?

De workshop is voor iedereen die haar of zijn online tijd wil verminderen. 


Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 31 oktober 2021 van 10 tot 12 uur in De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. Dit is een grote, hoge zaal met voldoende ventilatie.


Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, Krishna Vilas of Rocking Chair. Je kunt ook een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten of het Griftpark. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.


Kosten en docent

Docent is Marian Dekker. Kosten bedragen € 30 per persoon of 2 lessen van je lescyclus (als je bent ingeschreven als cursist). Dit is inclusief een handout.


Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.


Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor deze workshop!

0