Workshop Dru Yoga & Mudra's

Zondag 25 maart 2018

Zin in een heerlijke zondagochtend Dru Yoga? Dit keer neemt gastdocent Ria Voerman je mee in de wereld van de mudra's.

Mudra's zijn handgebaren die ervoor zorgen dat energie op een bepaalde manier gaat stromen. In het dagelijks leven gebruiken we ze ongemerkt door te zwaaien, een duim op te steken, 'cross your fingers' ... In de yoga kun je mudra's inzetten om bepaalde kwaliteiten te versterken of af te zwakken. 

In deze workshop krijg je inzicht in het verband tussen mudra's en de vijf elementen en de zeven chakra's. Ook leer je een speciale mudra-sequentie. Je krijgt een hand-out mee naar huis zodat je de kennis hierover ook in je dagelijks leven kunt toepassen.

Voor wie?

Of je nu voor de eerste keer yoga doet of al jaren, je bent van harte welkom. Het is een mooie kans om de voordelen van Dru Yoga te ervaren en tegelijk iets nieuws te leren over dit specifieke onderwerp. Je kunt alleen komen of samen met een vriend(in), een collega of een buur.

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 25 maart 2018 van 10 tot 12 uur in De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens.

Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, het Koffieboontje of Rocking Chair. Ook kun je een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.

Docent

Gastdocent is Ria Voerman. Zij is Dru Yogadocent, runt een eigen yogacentrum in Soest en is support-teacher aan de Dru Yoga Docenten Opleiding. Ria heeft onder andere trainingen gevolgd over mudra's. 

Kosten 

Kosten bedragen € 27 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee ter afsluiting en een hand-out om mee naar huis te nemen.

Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor deze workshop!