Workshop Chakra's in Balans

Zondag 2 oktober 2016

Zin in verdieping van je yoga-practice? Op zondagmiddag 2 oktober geef ik een inspirerende workshop Dru Yoga gericht op de Chakra’s.

Chakra’s zijn knooppunten van energie in het menselijk lichaam. We hebben er vele maar de zeven belangrijkste bevinden zich langs de wervelkolom.

Als je chakra’s in balans zijn, kan levensenergie makkelijk door je heen stromen. Je voelt je goed, bent creatief en het leven gaat je makkelijk af – kortom, een spiraal omhoog. Als er disbalans is, kun je het gevoel hebben dat je vast loopt. Je bekijkt de wereld negatief en alles is je teveel - zelfs de leuke dingen. Uiteindelijk kun je uitgeput raken. Een spiraal omlaag.

In deze workshop leer je wat chakra’s zijn, waar in het lichaam je ze kunt ervaren en hoe je kennis van de chakra's kunt toepassen in het dagelijks leven. Zodat je jezelf in de ''spiraal omhoog'' kunt brengen.

We doen een prachtige Dru Yoga sequentie waarbij ieder chakra aan bod komt, gevolgd door ontspannings- en meditatie oefeningen. De middag wordt afgesloten met een kopje thee.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die yoga lessen volgt, heeft gevolgd of thuis yoga doet en meer van yoga wil weten.

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 2 oktober 2016, van 14.00 tot 16.30 uur in Artemis Yogacentrum, Industrieweg 20, IJsselstein (provincie Utrecht). Artemis is goed bereikbaar per auto en er is ruim parkeergelegenheid. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens. Ook is er ruimte om je om te kleden en zijn er lockers voor je spullen.

Kosten en docent

Docent is Marian Dekker. Kosten bedragen € 30 per persoon. Cursisten die lessen volgen bij Dru Yoga in hartje Utrecht of een doorlopend abonnement hebben bij Artemis Yogacentrum, betalen € 25 per persoon.

Opgeven kan via door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor deze workshop!