PinksterYoga in de buitenlucht

Lijkt het je leuk om te ervaren hoe het is om buiten yoga te doen, met je (blote) voeten in het gras? Kom dan op tweede Pinksterdag buiten les volgen!

Waar en wanneer?

De les wordt gegeven op maandag 5 juni van 19.30 uur tot ongeveer 20.45 uur in Recreatiegebied Ruigenhoek, aan de Noord-Oost kant van Utrecht. We verzamelen om 19.30 uur bij de hoofdingang (kruising Gageldijk en Koningin Wilhelminalaan, tegenover Zwembad Blauwkapel) en fietsen of lopen een stukje het gebied in. 

Wat als het regent?

De les gaat alleen door als het droog is, de grond niet heel nat en warmer is dan 15 graden. Als je twijfelt, kijk dan diezelfde dag op mijn FaceBookPagina. Daar staat vanaf 15 uur op of de les doorgaat.

Wat kost het?

Er zijn geen kosten verbonden aan de les. Wel gaat de pet rond en kun je - helemaal vrijwillig - een bijdrage geven die ik namens jullie zal schenken aan Konijnenopvang Loesje. Deze stichting beheert in Groenekan een opvangcentrum voor gedumpte, verwaarloosde en dakloze konijnen.

Moet ik me opgeven?

Je hoeft je niet op te geven. Iedereen is welkom, dus neem vooral ook buren, vrienden of collega's mee om eens kennis te maken met Dru Yoga. De les richt zich op volwassenen.

Wat neem ik mee?

Neem een dekentje mee of een grote handdoek en een flesje water. Afhankelijk van het weer is het fijn om juist zonnebrand bij je te hebben of een lekkere trui. Er zijn geen materialen in het park. We doen het zonder matjes. Houd er ook rekening mee dat er geen sanitaire voorzieningen zijn, dus kom goed voorbereid.