Dru Yoga in hartje Utrecht

leven, leren en groeien

Wie ben ik

Mijn naam is Marian Dekker, ik ben 53 jaar en woon in hartje Utrecht. 


Na jarenlang in binnen- en buitenland te hebben gewerkt en gewoond, heb ik in 2004 het roer omgegooid. Ik wilde beter voor mezelf zorgen, gezonder en minder gehaast leven. Een van de pijlers hierin is Dru Yoga.Waarom juist Dru Yoga?

Het is heerlijk om in beweging te komen met Dru Yoga: als je lichaam beweegt, gaat de geest ook stromen en komt er ruimte. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan "gronden en aarden". Ik wil mensen vooral "uit hun hoofd" halen en in contact brengen met hun hele lichaam.


Dru Yoga is zacht. De vloeiende bewegingen nodigen je uit om je grenzen te leren kennen en daar binnen te blijven. Dat vind ik belangrijk omdat onze huidige manier van leven ervoor zorgt dat we makkelijk over onze grenzen heen gaan. Met klachten zoals burn-out, slaapproblemen en depressies als gevolg. 

Dru Registered Teacher

Leven, leren, groeien

Aan de basis van alles staat mijn eigen yoga-beoefening.  Dagelijks "doe" ik yoga: door te bewegen, te mediteren, te wandelen, iets inspirerends te lezen, iemand te helpen, me ergens voor in te zetten ... ook dat is yoga, ben ik achter gekomen.


Natuurlijk ben ik gedegen opgeleid: 4 jaar om Dru Yoga docent te worden en 2 jaar tot Dru Meditatiedocent, beide bij Dru Netherlands. Inmiddels ben ik zelf senior docent aan de Dru Meditatie Docenten Opleiding. De opleidingen zijn internationaal erkend en geaccrediteerd door Yoga Alliance. 


Ik houd mijn kennis up-to-date door regelmatig bijscholingen te volgen en ben ingeschreven bij het professionele register van Dru Yoga en Meditatie docenten.

Ja! Ik meld me aan voor een gratis proefles!

0